Vinduespudsning til private i København og omegn

Der er mange gode grunde til at få mig ud og pudse dine vinduer: Du sparer tid, du slipper for at kravle op på vakkelvorne stier og du får (sandsynligvis) også et meget flottere resultat.

Vi pudser, vasker og renser vinduer på alle private boligtyper

Vi kommer gerne ud og pudser dine vinduer i din bolig, uanset hvilken boligtype, du bor i:

  • Lejligheder
  • Rækkehuse
  • Sommerhuse
  • Villaer
  • Drivhuse

Der tilbydes 3 forskellige services:

  • Klassisk pudsning/polering af dine vinduer med svanemærket sæbe ind- og udvendigt
  • Vinduesvask med kalk- og kemikaliefrit vand udvendigt (op til 3. sal)
  • Afrensning af din vinduer ind- og udvendigt (udvendigt dog kun op til 1. sal, medmindre vinduerne kan vendes og vaskes indefra)

Når vi kommer og pudser dine vinduer

Ved advisering på enten mail eller sms har du mulighed for at svare tilbage om du også ønsker indevendig vinduespudsning
Det er ikke nødvendigt, at du er hjemme, når vi kommer. Skal jeg pudse indvendigt, skal du dog lægge en nøgle, samt koden ellers skal du være hjemme.

Enkeltydelser og abonnementsløsninger – helt uden binding

Alt efter hvad der passer dig, kan vi både aftale hvornår vi skal komme fra gang til gang eller lave en fast aftale / en abonnementsløsning. Jeg anbefaler, at du får pudset dine vinduer hver 6.-12. uge. Men det er selvfølgelig helt op til dig, hvor ofte jeg skal komme.

Der er ikke binding på nogle af de aftaler, vi indgår. Du skal dog senest aflyse vores aftale 24 timer før aftalens start.

Betaling

Når jeg har været ude hos dig, modtager du en faktura for det udførte arbejde. Betaling foregår via MobilePay eller netbank.

Sådan trækker du vinduespudsningen fra i Skat

Under rubrikken ”Håndværkerfradrag” under din forskudsopgørelse på Skat.dk kan du også trække udgifter til forskellige services fra – herunder bl.a. rengøring og vinduespudsning. I 2020 kan du få fradrag for op til 6.200 kr. for serviceydelser, og fradragets værdi er ca. 26 % af det fradragsberettiget beløb. kr.

Eksempel: Hvis du i løbet af et år betaler mig 3.000 kr. for vinduespudsning, så kan du for fradrag for 3.000 kr., hvilket giver dig en besparelse på 780 kr. i skat. Dermed har min service reelt set kun kostet dig 2.220 kr.

Benytter du dig af servicefradrag, skal du være opmærksom på følgende:

  • Fradraget gælder kun timeløn inkl. moms – dvs. at du ikke kan trække det fra, hvis vi fakturerer dig for materialer.
  • Du skal gemme fakturaen fra os, så du har dokumentation på dit køb, såfremt Skat skulle bede om at se det.

Læs mere om håndværkerfradrag her.

Få et uforpligtende tilbud

Du skal kontakte mig for at få et tilbud. Prisen afhænger nemlig af flere forskellige faktorer – herunder hvor mange og hvilken type vinduer, du har. Tilbuddet er selvfølgelig både gratis og uforpligtende. Er der behov for at  se ejendommen, inden vi afgiver tilbuddet, kommer vi også gerne ud og ser på din bolig sammen med dig.

Bestil et tilbud

Beregn hvor mange vinduer du her